fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

VIDEO Manifestație de solidaritate la Ambasada Ucrainei din București

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Mai multe persoane sunt la ora actuală în fața ambasadei Ucrainei la București li iau parte la o manifestație de solidaritate față de țara invadată de Rusia (video la finalul articolului).

Difuzăm pe canalul de Telegram imagini neblurate surprinse în contextul atacurilor din Ucraina. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

- Reclamă -

Mai multe organizații civice au anunțat că organizează sâmbătă o manifestație de solidaritate cu Ucraina la București. Oamenii sunt chemați pentru a manifesta pașnic, sâmbătă, de la 16.30, în fața Ambasadei Ucrainei, din Bulevardul Aviatorilor, nr. 24.

”Acesta este un moment în care nu putem sta deoparte: o națiune cu care împărțim granițe este pusă la încercare. Mai mult, securitatea întregii Europe este pusă sub semnul întrebării. Astăzi nu mai este vorba doar despre propagandă, știrile false sau dezinformările cu care deja ne-am obișnuit, de data aceasta, tancurile, armele, soldații au înconjurat un stat vecin care aspiră la un destin european. Un șef de stat autocrat a găsit de cuviință să își trimită trupele de ”păstrare a păcii” în teritorii a căror independență le-a recunoscut-o, încălcând integritatea și suveranitatea Ucrainei. Mii de vieți nevinovate sunt nevoite să își părăsească locuințele, alte milioane trăiesc sub amenințarea unei invazii. Sub ochii tuturor, Vladimir Putin a negat dreptul Ucrainei de a exista ca stat, ca națiune. Deși par să nu fie multe lucruri pe care le putem face, putem striga împreună: Suntem alături de Ucraina!”, mai arată organizațiile semnatare.

Printre organizatori se numără Corupția Ucide, Geeks for Democracy și Vedem Just.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img