Update: Reacția IPJ Prahova:

Referitor la imaginile video apărute în spațiul public ce ilustrează un autoturism care circulă pe contrasens, posibil pe direcția Câmpina spre Breaza, au fost dispuse verificări pentru identificarea conducătorului auto/conducătoarei auto și stabilirea situației de fapt.

Totodată, conducerea IPJ PH a dispus verificări cu privire la modul de acțiune al polițiștilor. În funcţie de rezultatul verificărilor, vor fi dispuse măsuri în consecinţă.

Update: Într-un comentariu la postarea respectivă, autorul filmării susține că a sunat de două ori la 112 pentru a semnala situația. Acesta spune că prima dată i s-a transmis că șoferul care circula pe contrasens va fi oprit la Comarnic, apoi la Sinaia.

Autorul postării susține că șoferul nu a fost oprit, iar la Predeal a virat la stânga, pe drumul către Râșnov.

O mașină a fost filmată circulând pe contrasens pe DN 1, între localitățile Bănești și Breaza. 

Șoferul care a filmat susține, într-o postare pe Facebook, faptul că mașina rula cu 130 km/h, pe contrasens, deși în zonă sunt montate separatoare de sens.

În imaginile postate luni seara se poate observa că mașina care circulă pe contrasens întâlnește două autoturisme care circulă regulamentar și doar norocul face ca întreaga scenă să nu se transforme într-o tragedie.

Potrivit autorului postării de pe Facebook, mașina care circula neregulamentar este un Ford Fiesta înmatriculat în județul Ialomița.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here