Zeci de mașini cu români întorși din străinătate sunt blocate miercuri seară la intrarea în București, unde oamenii așteaptă să fie preluați de polițiști, în convoi, și duși către punctele de carantină. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a făcut un apel la calm către bucureșteni, spunând că este o procedură stabilită și că nu trebuie să intre în panică. Garantez că în niciun caz nu se închide Capitala, a declarat Vela la România TV.
Ministrul de Interne a precizat că aceste mașini au intrat în București de aproximatiov o oră și că acum sunt organizate convoaiele care vor pleca spre județele Constanța și Prahova.

Este vorba despre români care s-au întors din străinătate și care au fost preluați încă de la intrarea în România de către echipaje de poliție, care îi escortează pe oameni spre centrele de carantină, acolo unde este vorba despre cei întorși din zonele de risc. Mașinile așteaptă în coloană, la intrarea în București, astfel încât tot convoiul să plece spre centrele de carantină, a explicat ministrul de Interne, Marcel Vela.

El a făcut apel la calm, spunând că este o procedură convenită, iar bucureștenii nu trebuie să se sperie. “Garantez că în niciun caz nu se închide Capitala”, a declarat Vela la România TV.

Sursa: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here