UPDATE. Autoritățile au transmis în cadrul unei conferințe de presă că forțele de pompieri au fost suplimentate cu echipaje din Călărași. La ora actuală sunt în așteptare 648 de pompieri și 72 de mijloace.

UPDATE. Ziarul Incomod transmite în direct conferința de presă de la ora actuală, când autoritățile vor prezenta măsurile luate pentru protejarea populației pe perioada codului portocaliu. Rămâneți pe ziarul Incomod sau intrați pe pagina de Facebook a ziarului Incomod pentru a vedea conferința în direct!

Știrea inițială:

Judeţul Prahova intră la ora 16.00 sub cod portocaliu de vreme rea! La această oră, la nivelul Primărie Ploiești are loc un comandament de urgență, urmând ca la ora 15.00 să înceapă comandamentul la nivel județean. La ora 15.30 autoritățile au anunțat că vor ține o conferință de presă în cadrul căreia vor anunța măsurile întreprinse pentru protejarea populației de pericol.

În cadrul comandamentului de la Primăria Ploiești s-a stabilit deja că operatorul de salubritate Rosal este pregătit ca în caz de inundații să intervină cu 300 de saci de nisip, buldoescavatoare. 50 de angajați ai Rosal vor fi de serviciu pentru a asigura permanența. Totodată, municipalitatea va anunța terasele să asigure mobilierul.

Societatea de Gospodărire Urbană Ploiești a pregătit, de asemenea, echipe de intervenție pentru eventualitatea în care vor fi copaci căzuți.

Școlile se închid începând cu ora 15.30.

Rămâi pe ziarul Incomod, vom reveni cu informații în timp real!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here