Tragedia din Prahova, acolo unde o mamă și patru copii au fost luați de viitură în urma ploilor torențiale, a fost filmat de un martor al incidentului.

În imagini se observă cum cei cinci sunt luați de ape, mama aflându-se pe o saltea. În ultimul moment, ea s-a prins de niște crengi și a fost salvată, dar e în stare gravă la spital.

Pe imaginile surprinse cu telefonul mobil, cei care privesc inundațiile, se amuză de apa mare care curgea, însă, în momentul în care observă femeia și copiii în apă, o iau la fugă pentru a încerca să îi scoată din vâltoare.

Din cei 4 copii luați de ape, au fost găsiți doar trei.

Reprezentanții ISU Prahova au mai precizat că echipele de căutare au mai găsit un băiat de 6 ani, luat de viitură în localitatea Sângeru.

O femeie și patru copii, cu vârste cuprinse între 9 luni și 6 ani, au fost surprinși vineri seara de viitură. Femeia a fost salvată, însă patru minori cu vârste cuprinse între 9 luni și 6 ani au fost dați dispăruți.

Echipajele de pompieri au găsit vineri seara un copil, în vârstă de 3 ani, care se afla în stop cardio – respirator și a fost declarat decedat.

sursa: stiripesurse.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here