fbpx
duminică, martie 3, 2024
spot_img

VIDEO – Momentul în care un luptător SIAS a îndreptat arma către o maşină care încerca să spargă barajul poliţiei

spot_img

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Protestul fermierilor şi transportatorilor ia amploare.

Situaţia a devenit tensionată, iar luptătorii trupelor speciale au scos mitralierele la indivizii care făceau scandal.

- Reclamă -

S-a întâmplat la Constanța, unde zeci de protestatari au ieşit, sâmbătă seara, pe centură şi au blocat bulevardul Aurel Vlaicu. Ei au fost opriţi la un moment de forţele de ordine care nu i-au mai lăsat să înainteze.

Unul dintre polițiști chiar a scos arma și s-a urcat pe mașina unuia dintre șoferii care s-a pornit să treacă printr-o zonă restricționată, așa cum reiese din imaginile video care au fost distribuite în spațiul public.

Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța a transmis că în timpul protestului transportatorilor din municipiul Constanța, unul dintre participanții la trafic nu a respectat dispozițiile polițiștilor aflați în dispozitiv și s-a îndreptat cu autoturismul către participanții la acțiunea de protest, precum și către efectivele dispozitivului de ordine și siguranță publică.

„În acest context, un luptător din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale,  pentru a înlătura pericolul la adresa dispozitivului de ordine, precum și a protestatarilor, s-a poziționat cu genunchiul stâng pe vehiculul condus de persoana respectivă și a îndreptat arma din dotare către blocul motor al vehiculului. Menționăm că este vorba de o armă de vânătoare cu muniție neletală”, se precizează în comunicatul poliției.

author avatar
Oana Stoica Jurnalist
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut