fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

VIDEO NASA: O furtună solară masivă va lovi Pământul. Ce efecte ar putea avea

Citește Și

- Reclamă -

Tamitha Skov, unul dintre cei mai importanți experți în științe spațiale, cunoscută sub numele de „Femeia meteo spațială”, a prezis o „lovitură directă” din partea unei furtuni solare către Pământ. Skov a postat sâmbătă un video cu modelul de predicție al NASA.

„NASA prezice un impact la începutul zilei, pe 19 iulie. Sunt posibile apariții puternice de Aurora cu acesta, până la latitudini medii”, a explicat expertul.

- Reclamă -

Tamitha Skov, cunoscută sub numele de Femeia meteo spațială”, este cercetător științific la Aerospace Corporation. Sâmbătă, ea a postat un video cu modelul de predicție al NASA.

Lovitură directă!”, a prezis ea. Un filament în formă de șarpe lansat ca o mare furtună solară se află în zona de lovire a Pământului”.

NASA prezice un impact la începutul zilei, pe 19 iulie. Sunt posibile apariții puternice de Aurora cu acesta, până la latitudini medii„, a explicat ea.

- Reclamă -

Ea a precizat că ar putea exista o perturbare a GPS-ului și a radioamatorilor. În mai puțin de o oră, ea a postat un videoclip de cinci secunde cu soarele.

Filamentul lung, asemănător unui șarpe, s-a rotit în afara Soarelui într-un balet uimitor„, a scris ea. Orientarea magnetică a acestei furtuni solare dirijate de Pământ va fi greu de prezis. Pot apărea condiții de nivel G2 (posibil G3) dacă câmpul magnetic al acestei furtuni este orientat spre sud!”, a explicat ea.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut