Tamitha Skov, unul dintre cei mai importanți experți în științe spațiale, cunoscută sub numele de “Femeia meteo spațială”, a prezis o “lovitură directă” din partea unei furtuni solare către Pământ. Skov a postat sâmbătă un video cu modelul de predicție al NASA.

“NASA prezice un impact la începutul zilei, pe 19 iulie. Sunt posibile apariții puternice de Aurora cu acesta, până la latitudini medii”, a explicat expertul.

Tamitha Skov, cunoscută sub numele de Femeia meteo spațială”, este cercetător științific la Aerospace Corporation. Sâmbătă, ea a postat un video cu modelul de predicție al NASA.

Lovitură directă!”, a prezis ea. Un filament în formă de șarpe lansat ca o mare furtună solară se află în zona de lovire a Pământului”.

NASA prezice un impact la începutul zilei, pe 19 iulie. Sunt posibile apariții puternice de Aurora cu acesta, până la latitudini medii„, a explicat ea.

Ea a precizat că ar putea exista o perturbare a GPS-ului și a radioamatorilor. În mai puțin de o oră, ea a postat un videoclip de cinci secunde cu soarele.

Filamentul lung, asemănător unui șarpe, s-a rotit în afara Soarelui într-un balet uimitor„, a scris ea. Orientarea magnetică a acestei furtuni solare dirijate de Pământ va fi greu de prezis. Pot apărea condiții de nivel G2 (posibil G3) dacă câmpul magnetic al acestei furtuni este orientat spre sud!”, a explicat ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here