Ninge pe Transfăgărășan și pe Transalpina, iar drumarii intervin cu utilaje şi cu material antiderapant. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere spune că sunt primele astfel de intervenții din acest sezon.

”Primele intervenţii cu lamă şi material antiderapant din iarna 2020 – 2021. Se intervine cu lamă şi material antiderapant pe DN7C, Transfăgărăşan, şi DN67C, Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, pentru asigurarea condiţiilor de circulaţie în siguranţă pentru participanţii la trafic”, a anunțat sâmbătă, 17 octombrie, CNAIR.

De asemenea, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov îi avertizează pe șoferii care vor urca pe Transfăgărășan în următoarele zile să fie pregătiți pentru condiții de iarnă.

CNAIR reamintește că circulația pe sectoarele de munte de pe Transfăgărășan și Transalpina va fi închisă de marți pentru toate categoriile de autovehicule, pe anumite sectoare:
  • DN 7C între km 104+000 (Piscu Negru) şi km 130+800 (Cabana Bâlea Cascada);
  • DN 67C – între km 34+800 (Rânca) şi km 79+200 (Curpat).

Ninge pe Transfăgărășan și pe TransalpinaDetalii aici: www.ziarulincomod.ro/video-ninge-pe-transfagarasan-si-pe-transalpinaSursa video facebook Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Gepostet von Ziarul Incomod am Samstag, 17. Oktober 2020

Sursa: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here