fbpx
miercuri, mai 29, 2024
spot_img

VIDEO – Noi funcționalități de accesibilitate anunțate de Apple, printre care Eye Tracking (Urmărire oculară), Music Haptics (Reacții tactile pentru muzică) și Vocal Shortcuts (Comenzi vocale rapide).

Citește Și

- Reclamă -

Apple a anunțat astăzi noi funcționalități de accesibilitate care vor fi disponibile mai târziu în acest an.

Citește și: Te deranjează funcția de auto-reglare a luminozității de pe iPhone? Iată câteva soluții pe care să le încerci.

Printre acestea se include și Eye Tracking, o modalitate pentru utilizatorii cu dizabilități fizice de a controla iPad-ul sau iPhone-ul cu ajutorul ochilor.

- Reclamă -

În plus, Music Haptics va oferi o nouă modalitate pentru utilizatorii care sunt surzi sau au probleme de auz să experimenteze muzica folosind Motorul Taptic din iPhone.

Vocal Shortcuts va permite utilizatorilor să efectueze sarcini făcând un sunet personalizat.

Citește și: Care sunt metodele de a afla locația cuiva prin WhatsApp fără ca acea persoană să știe?

- Reclamă -

Semnalele de Mișcare ale Vehiculului pot ajuta la reducerea grețurilor de mișcare atunci când se folosește iPhone-ul sau iPad-ul într-un vehicul în mișcare.

Aceste caracteristici combină puterea hardware-ului și software-ului Apple, valorificând inteligența artificială și învățarea automată pentru a continua angajamentul de decenii al Apple de a proiecta produse pentru toată lumea.

Citește continuarea articolului pe elsoweb.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Reactoare de ultimă generație instalate în rafinăria Petromidia

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International (Rompetrol), a introdus în fluxul operațional al rafinăriei Petromidia două reactoare...