fbpx
luni, mai 29, 2023

VIDEO: Noul ministru al Sănătății a depus jurământul. Iohannis: „Doamna Mihăilă va avea enorm de multe probleme de rezolvat”

Citește Și

- Advertisement -
Ioana Mihăilă a depus miercuri, la Palatul Cotroceni, jurământul pentru funcția de ministru al Sănătății.

Președintele Klaus Iohannis a făcut apel la unitate în guvern și a evidențiat faptul că noul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, va avea un mandat dificil în contextul pandemiei.

”Preluați astăzi un minister foarte complicat, Ministerul Sănătății, într-o perioadă extrem de dificilă, de pandemie. Vă doresc multă putere de muncă, mult succes!

- Advertisement -

Vă doresc să vă integrați în echipa guvernamentală și cred că este un moment bun să spun că sunt foarte bucuros că în coaliție s-a găsit un modus vivendi care ne dă tuturor speranțe că lucrurile, de acum înainte, vor merge și mai bine.

Și, în acest sens, doresc și Guvernului să găsească o colaborare foarte bună între membrii Guvernului și, în acest caz special, să o sprijiniți pe noua colegă, doamna ministru Mihăilă, fiindcă va avea enorm de multe probleme de rezolvat.

Iar coaliției de guvernare îi doresc mult succes și să terminăm, cu rezultate notabil de bune, această etapă nefericită, pandemică.

- Advertisement -

Sper foarte mult ca, printr-o campanie de vaccinare de succes, să reușim până în vară să ieșim din pandemie.”, a spus șeful statului după ce Mihăilă a depus jurământul.

G4Media.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Când se face dezinsecție și deratizare în Ploiești

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social in Mun. Ploiesti, Str. Penes Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10,...

Mai Multe Articole Ca Acesta