Jandarmii sar în sprijinul unei familii cu opt copii și îndeamnă și restul oamenilor să o ajute! Grupa de supraveghere și intervenție Mizil a aflat despre familia Mândricel, formată din mama și opt copii. Șase dintre copii sunt minori cu rezultate foarte bune la învățătură. Cel mai mare, în vârstă de 19 ani, este student în anul II la o facultate de stat din București.

Familia a fost nevoită să plece din casa în care locuia, din localitatea Perșunari, din cauza neînțelegerilor cu tatăl copiilor și acum locuiește într-o casă din satul Baba Ana, pusă la dispoziție de către o persoană de bună credință cu titlu gratuit pentru un an.

Impresionați de bunul simț al acestei familii și de notele bune pe care le au toți copiii, jandarmii au pus mână de la mână și au dus familiei câteva alimente pentru a le ușura situația. Dacă ar putea strânge ceva bănuți familia ar putea cumpăra căsuța în care stau momentan pentru că suma pe care proprietarul o cere nu este mare. Orice fel de ajutor este binevenit.

2 COMENTARII

  1. Buna ziua.
    Fiind impresionat de cele relatate in reportaj ,doresc daca este posibil a obtine un numar de telefon sau o adresa completa a familiei aflate in dificultate pentru a o putea ajuta in limita posibilitatiilor mele.
    Multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here