fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

VIDEO: O familie de bugetari cu 16.000 lei venit deținea locuință de serviciu de la CJ Prahova. Ce alte nereguli a găsit președintele Iulian Dumitrescut

Citește Și

- Reclamă -

Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, a reclamat noi probleme create de fosta conducere a executivului prahovean, odată cu preluarea mandatului.

Astfel, în cadrul ultimei ședințe a CJ Prahova, Dumitrescu a anunțat că s-au pierdut bani pentru reabilitarea unui drum din lipsă de interes, dar și că exista riscul să fie pierdută finanțarea pentru achiziționarea tabletelor pentru elevi.

- Reclamă -

” Săptămâna trecută a fost pe la mine președintele ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat și mi-a spus << vedeți că aveți un drum de 50 milioane de euro, e predefinit, e de la Gura Vitioarei la Comarnic, e de la Est la Vest, vezi că voi, Prahova, sunteți singurii care nu ați fost interesați. Aveam 500 mii euro pentru SF (n.r. studiu de fezabilitate), am tras de voi, nu v-a interesat>> Acum, că suma e mică sau mare, nu mai contează. Sunt 500 mii euro pe care i-am aruncat. Este un proiect pe fonduri europene, trebuia să se termine execuția lui cred că în martie 2021 și nici nu s-a lansat licitația. (….) A fost discuția despre tablete. Chiar domnul Bogdan Toader mi-a spus când am avut ședință că i s-a spus de la stuf că nu poate Consiliul Județean să aplice pentru tablete. Normal era să-l întreb cine v-a spus, iar cine i-a spus își bătea joc de două proiecte care valorează 30 milioane euro”, a anunțat Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova.

Totodată, acesta a declarat, în timpul dezbaterilor privind reducerea semnificativă a organigramei, că angajaţii cu salarii mari au primit locuinţe, în timp ce instituţia s-a chinuit să asigure apartamente pentru medicii transferaţi în ultima perioadă la Spitalul Judeţean. Declaraţia a fost făcută în timpul şedinţei de vineri a CJ Prahova, când se discuta proiectul de restructurare propus de Iulian Dumitrescu, aprobat până la urmă cu majoritate de voturi.

„Am găsit un salariat, el are 10.000 de lei pe lună salariul, soţia 6.000 de lei pe lună şi stăteau într-un apartament de serviciu de la Consiliul Judeţean pe 100 de lei pe lună, că nu puteau să facă naveta de la Lipăneşti la Ploieşti, în timp ce alţii vin de la Bucureşti la Ploieşti, stau se îmbracă în «cosmonauţi», cum se îmbracă medicii, şi nu s-a găsit nici măcar un apartament. Din toate nouă, doar un singur caz e social, celelalte opt sunt altfel de cazuri”, a declarat Iulian Dumitrescu în timpul şedinţei.

- Reclamă -

Este vorba despre şase apartamente şi două garsoniere, deţinute de CJ de vreo două decenii, într-un bloc din vecinătatea Catedralei Sf. Ioan. Ele sunt încadrate ca apartamente pentru specialişti, separat de demersurile mult mai recente făcute pentru stimularea angajării de medici.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. Cine mama dracului a fost la primăria ploiestiului?
    N-a fost tot PNL?
    UNDE ESTE D-L PRIMAR DOBRE SA FIE SANCTIONAT?
    CINE RECUPEREAZA BANII ?
    CA SI IN CAZUL TCE….NE-ATI BAGAT IN GROAPA CRETINILOR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

România trece la salariul minim european. Cât vor câștiga în plus românii

România trece la salariul minim european. Proiectul a fost votat ieri în Guvern și prevede ca leafa minimă să...