UPDATE. Poliția a demarat cercetări pentru a identifica persoana la care face referire cititorul.

“Ne-am sesizat, urmare a apariției materialului de presă pe www.ziarulincomod.ro și efectuăm verificări în vederea depistării persoanei în cauză și lămurirea situației de fapt.

Adresăm rugămintea tuturor cetățenilor, implicit cititoarei care a sesizat aceste aspecte redacției dumneavoastră, în scopul soluționării cât mai urgente a unor asemenea cauze și înlăturarea cu celeritate a unui eventual pericol, să utilizeze telefonul nu doar pentru a surprinde imagini (fără a se pune în vreun fel în pericol, rămânând la latitudinea fiecăruia acest lucru), ci și pentru a sesiza de îndată poliția.”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

ȘTIREA INIȚIALĂ. Un cititor al ziarului Incomod ne-a sesizat faptul că a observat o femeie care agresează copii în parcurile din Ploiești. Cititorul spune că, stând pe o bancă din zona Winmarkt Center, a observat cum o femeie care părea să aibă probleme psihice a agresat verbal o bătrână și pe nepoata acesteia, cerându-i copilei să meargă cu ea. Bătrâna și copila s-au speriat atât de rău încât au început să plângă și au scăpat de femeie doar după ce o altă persoană a intervenit.

“Astăzi, 17.04.2019, pe străzile orașului nostru umblă această femeie nebună care îți poate fura copilul oricând… Astăzi, în parcul de lângă Galerii (Omnia), această femeie a urmărit o bătrânică și probabil pe nepoata ei. Am observat asta stând pe o bancă și auzind cum această femeie tot spunea “Hai fetiță, dă-mi mâna!” ori “Unde vă duceți voi, vin și eu!”. Și vreau să spun că nu se cunoșteau deloc, pentru că atât fetița, cât și bătrâna erau foarte speriate și nu știau cum să scape de nebună.

Problema este că nici un polițist, jandarm, gardian nu patrulează ca să salveze astfel de cazuri chiar în mijlocul orașului și mai ales în perioada aceasta când aproape la toate școlile se face “săptămâna altfel”.

Orice copil putea fi “agresat”, “furat”, “tras de mâna”. Spre bucuria lor (bătrânei și a copilei), nemaiputând să vadă cum le chinuie, o femeie care lucrează probabil la Rosal, a intervenit spunându-i acestei doamne să lase bătrâna și copilul în pace pentru că le-a speriat foarte rău (în acest moment cele două plângeau, iar bătrâna încerca să sune după ajutor), iar ea a spus calmă “Dom’le vezi-ți de treaba ta!”. Doamna de la Rosal a tot insistat ,iar “nebuna” speriată a plecat imediat.

Ar trebui ca această doamnă să fie cât mai repede găsită și dusă la un spital de psihiatrie, la nebuni.Oricărui copil sau oricărei mame i se poate întâmpla asta și nu este de bine.”, ne-a transmis cititorul în mesaj și ne-a trimis filmarea de mai jos.

N.R.: Ziarul Incomod a sesizat incidentul reprezentanților Poliției Prahova, pentru ca aceștia să efectueze verificări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here