Vineri seară o ploieșteancă a contactat redacția Incomod și a povestit că a fost agresată de antrenorul echipei de handbal din care face parte fiica sa.

Ulterior reporterii noștri s-au deplasat la sala unde avea loc antrenamentul și au stat de vorbă cu mai mulți părinți de la care au aflat detalii șocante despre asistentul medical al echipei pe care îl acuză că stă în vestiarul fetițelor și la dușuri în timp ce acestea sunt dezbrăcate și chiar le atinge în zonele intime.

O fetița ne-a povestit exact ce s-a întâmplat.
Iată mai jos filmarea în care fetița povestește ce a pățit. Fața și numele copilei au fost protejate din motive lesne de înțeles.

O sportivă în vârstă de 13 ani povestește un caz îngrozitor. Asistentul medical al CSM Ploiești acuzat că pipăie sportivele minore

O sportivă în vârstă de 13 ani povestește un caz îngrozitor. Asistentul medical al CSM Ploiești acuzat că pipăie sportivele minore

Posted by Ziarul Incomod on Sunday, September 29, 2019

Reporterii noștri au vorbit și cu alți copii care au relatat astfel de lucruri, iar aspectele au fost confirmate și de alți părinți cărora copiii le-au povestit aceste lucruri.

Poliția nu a fost anunțată, iar în momentul în care reporterii au contactat Poliția Prahova aceștia au spus că vor porni de urgență o anchetă.

Revenim cu o anchetă pe larg cu ce au descoperit reporterii noștri, dar și alte mărturii.

Detalii aici: VIDEO – FOTODOCUMENT – Asistentul medical al CSM Ploiești surprins în vestiarul minorelor sportive. Este acuzat că privește minorele când sunt dezbrăcate și că le atinge în zonele intime

8 COMENTARII

 1. Poate aflam și mai multe detalii, cum ar fi de antrenorul care întreține aceasta atmosferă printre aceste copile, dar și că se cer bai de la părinții copiilor pentru antrenor și cel în cauză în condițiile în care clubul este al primăriei.
  Acolo sunt o serie de lucruri care durează de câțiva ani buni și sunt tolerate, iar în momentul de față au culminat cu acest fapt dar și cu abuzurile antrenorului de handbal comendant asupra fetelor.

 2. Mai doriți și alte detalii din interior privind metodele de lucru ale aceluiași antrenor care vine băut la antrenamentele fetelor….
  Vi le punem la dispoziție cu drag mai mulți părinți pentru că lucrurile deja au ajuns prea departe.

 3. Vorbiți părinții…pentru ca ce încearcă sa facă este strigător la cer. Nu toți avem niște creiere atât de dezvoltate încât sa acceptam aceste lucruri . Sunt fetițe care au suferit și sunt traumatizate de ce au pățit …dar poate părinții sunt mândri ca copiii lor fac astfel de compromisuri și accepta multe alte jigniri ..verbale și corporale ..ca deh …Bătaia este rupta din rai !!! Iar când vine vorba de puditate..Dochy le a crescut și le a făcut mari ..nu trebuie sa fie jenante de dansul . Vorbitiii părinții !!!

  • Mie personal mi se pare aberant unde s-a ajuns. Am crescut în clubul asta 8 ani de zile, am fost implicată direct in acest fenomen, și niciodată nu mi s-a întâmplat nici mie, dar nici colegelor mele nimic din cele apărute în presă. Acesti oameni au avut prin mana foarte multe generații și niciodată până în acest moment nu s-a auzit absolut nimic de rău, s-au zbătut cat au putut să ne fie noua bine, s-au luptat să scoată oameni din noi chiar daca nu au fost plătiți cu lunile, iar legat despre această copilă nu am ce sa comentez, a fost vorba doar de un dus și dacă se simțea atât de incomodata ar fi putut să îl roage frumos sa iasă puțin cat face duș.

 4. Ipocrizia și penibilitatea unora dintre părinții care își pun copii în situații ridicole culminează cu filmarea clipului în care apar copiii cerându-le înapoi pe dochi.
  INCOMOD PH, haideți sa vedem și pe principalul vinovat în aceasta situație, adică profesorul copilelor cel care-l trage după el pe cel menționat în articole, și la antrenamente când nu are ce sa caute acolo. Așa cum obișnuiește acest Comendant are un alt mod de a mai stoarce bani de la părinții copiilor și asta cu complicitatea unora dintre părinți. Odată cu acest caz ies la iveala și metodele de antrenament ale acestuia care așa cum spune și mama fetei vine și băut la antrenamente.

 5. RUGAT-IL PE ACEST PROFESOR SA NE LUMINEZE ȘI PE NOI CARE SUNT ABUZURILE DIN ACEASTA INSTITUȚIE CA AVEM SENZAȚIA CA EL ȘTIE MAI MULTE DAR NU VREA SA SPUNĂ.
  CINE PE CINE ABUZEAZĂ, CE NEREGULI SE FAC, POATE LE SCOATEM LA IVEALA ACUM CA A SCOTOCIT ÎN VOCABULAR SI A GĂSIT SI ALTE CUVINTE DECÂT CELE DIN SALA DE ANTRENAMENT…
  ,, Acest scandal mediatic in care au fost tarati reprezentanti ai Clubului C.S.M., a fost creat doar pentru discreditarea anumitor persoane, precum si de abatere de la comiterea unor fapte de abuz in serviciu petrecute chiar in sediul Clubului C.S.M.Ploiesti, aducand prejudicii de imagine, aspecte ce vor fi elucidate de organele de judecata…

 6. Hai că apar și alte declarații cu aceleași personaje în rolul principal:comendant care-l pune pe dohotaru sa facă mai mult decât prevede postul. Toate aceste lucruri s-au petrecut sub ochii lui comendant care l-a ținut la echipă sa mai stea cu ochii pe fete în timp ce el stă la băut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here