UPDATE Reprezentanții lanțului de magazine Auchan s-au arătat consternați de gestul făcut de tânăra care a înțepat un prezervativ dintr-un supermarket și spun că au luat măsuri pentru a evita ca respectiva cutie să fie cumpărată de cineva.

Redăm mai jos integral punctul de vedere al reprezentanților Auchan:

“Imediat după primirea informației a fost transmisă o alertă internă în toate magazinele pentru verificarea suplimentară, cu maximă atenție, a integrității ambalajelor la vânzarea acestor produse. De asemenea, am realizat controlul tuturor produselor expuse la raft din categoria respectivă, în magazinul din Sibiu, în care a fost făcută filmarea. Am adăugat și mai multe afișe prin care rugăm clienții să anunțe angajații dacă găsesc un produs cu ambalaj deteriorat.

Probabilitatea ca produsul să fi ieșit din magazin este foarte scăzută, deoarece atât casierii noștri, cât și clienții, sunt atenți la integritatea ambalajului produselor, în general, iar în cazul de față, specificul produsului face ca el să nu fie cumpărat dacă ambalajul este desigilat sau deteriorat. De altfel, la nivelul unui an, am casat cutii deteriorate de prezervative în valoare de peste 100.000 de lei.

Suntem consternați că cineva a putut avea o astfel de idee, doar pentru a face audiență, și vă asigurăm că am demarat toate procedurile legale în acest sens. Siguranța și încrederea clienților sunt esențiale pentru noi, nu ne putem juca.”

ȘTIREA INIȚIALĂ

O tânără s-a filmat în timp ce înțepa prezervativele dintr-un supermarket, apoi le-a pus înapoi pe raft.

Tânăra a postat imaginile pe un cont de TikTok. Pe filmare se vede cum fata, aflată pe un raion al unui supermarket, are o cutie în mână din care scoate un prezervativ, îl înțeapă cu un ac de siguranță și îl bagă înapoi spunând “unul din trei, care sunt șansele”. Apoi fata merge către casele de marcat unde pune cutia de prezervative înapoi pe raft.

Din imagini reiese că totul s-a întâmplat într-un supermarket Auchan, dar nu este clar în ce oraș. Mai jos puteți vedea imaginile:

Abonați-vă la canalul nostru de Youtube pentru mai multe filmări!

13 COMENTARII

 1. Tik – Toc găzduieşte şi adună laolaltă tot felul de monştri şi tembeli ( retardați mintal , sociopați având comportamente deviante din cele mai diverse / bizare şi periculoase ş.a.m.d.) , de toate categoriile şi vârstele ( nici Facebook sau alte asemenea nu sânt / se lasă mai prejos ). Internetul este foarte bun , câtă vreme îl foloseşti în scop bun ( scopul bun este definit de calitatea individului în orice moment…din toate punctele de vedere , alaturi de valorile sociale promovate atât în interiorul / cadrul acestuia , cât şi ulterior … ,, of line ” ).

 2. Interdicție să mai intre în toate magazinele lanțului. Plus o amendă zdravănă și muncă în folosul comunității. Grav e că proasta o să puieze peste câțiva ani.

 3. Daca nu e singurul caz? Daca jigodia nu se filma? Cum se afla?
  După o anchetă probabil,după ce, multi oameni ajungeau bolnavi de diferite…, făcând sex ,,protejat” .., ceea ce dobitoaca nu a luat în calcul, sau ..sarcini nedorite ceea ce, presupusa criminală a luat în calcul…
  Cert este că , nici nu as vrea sa comentez vina supermarketului însă …declaratii de genul ,, este puțin probabil să fi ieșit din magazin produsul” …sunt penibile, … Este puțin probabil, poate este inca acolo pe raft , dar unde este?! că ai spus,… Am verificat …
  Cert este că această presupusă criminala , poate a mai făcut aceste lucruri în trecut , poate oameni sunt bolnavi din vina ei sau a influenței ei, ținând cont la câți le bubuie mintile influențați de altcineva în care se regăsesc,..
  Ar putea găsi acuzații de tot felul și ar merita..
  Poate unii parteneri au avut o sarcina nedorita care s a consumat intr un anume fel.
  Acestea creatură, trebuie tratată că atare, indiferent că produci moarte, indiferent că o facilitezi , ar trebui sa răspunzi ….

 4. […] În înregistrarea făcută într-un supermarket cunoscut, și publicată apoi pe TikTok, se vede cum tânăra scoate din cutie un prezervativ sigilat și îl înțeapă cu un ac adus de acasă. Pune apoi produsul în cutia pe care o duce înapoi pe raft, în zona caselor de marcat, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, potrivit ziarulincomod.ro. […]

 5. […] Tânăra a postat imaginile pe un cont de TikTok. Pe filmare se vede cum fata, aflată pe un raion al unui supermarket, are o cutie în mână din care scoate un prezervativ, îl înțeapă cu un ac de siguranță și îl bagă înapoi spunând “unul din trei, care sunt șansele”. Apoi fata merge către casele de marcat unde pune cutia de prezervative înapoi pe raft, scrie ziarulincomod.ro […]

 6. […] În imagini se vede cum fata, aflată pe un raion al unui supermarket, are o cutie în mână din care scoate un prezervativ, îl înțeapă cu un ac de siguranță și îl bagă înapoi spunând „unul din trei, care sunt șansele”. Apoi fata merge către casele de marcat unde pune cutia de prezervative înapoi pe raft, potrivit Ziarulincomod.ro. […]

 7. Acesta este un comportament bonlav care pune in pericol sanatatea publica si pentru aceasta ” bravada” aceasta domnisoara trebuie sa raspunda penal pentru ca acest tip de infractiune poate fi numit si atentat la viata oamenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here