fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

VIDEO-OFICIAL! Au fost suspendate toate evenimentele artistice si sportive din Ploiești

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Comitetul Local pentru Situații de Urgență a decis luni suspendarea tuturor evenimentelor artistice și sportive din cauza epidemiei de coronavirus.

”Pentru a diminua riscul de expunere și contaminare, atunci când se desfășoară activități culturale, spectacole, evenimente sportive, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a luat decizia de a suspenda până la data de 31 martie toate aceste activități din cadrul instituțiilor subordonate Primăriei Ploiești. S-au făcut o serie de recomandări către Direcția Sanitar Veterinară de a anunța toate instituțiile și societățile comerciale care au ca obiect de activitate alimentația publică și de a transmite recomandările necesare ca pentru orice fel de eveniment să obțină avizul Direcției de Sănătate Publică, atât timp cât se încadrează în ceea ce a fost stabilit la nivel național  și anume pentru activitățile care sunt sub 1000 de participanți”, a declarat primarul Adrian Dobre.

- Reclamă -

În ceea ce privește întreruperea temporară a cursurilor școlare,  autoritățile locale așteptă decizia de la nivel național.

La nivel național, măsura impusă a vizat numai suspendarea evenimentelor cu mai mult de 1000 de participanți.

Declarație primar Adrian Dobre:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img