Un ofițer SIPI din Prahova este cercetat într-un dosar penal, fiind acuzat că a lovit un copil în vârstă de 14 ani. Agresiunea a avut loc duminică seară, în cartierul Mihai Bravu.

Băiatul a fost agresat după ce a fost văzut stând de vorbă cu o colegă de școală, fiica polițistului acuzat acum de loviri și alte violențe. Bărbatul se pare că ar fi fost deranjat că fiica sa minoră ar fi fost acostată pe drum de un grup de băieți. I-a urmărit și, într-o stație de autobuz din cartierul Mihai Bravu, ofițerul de poliție le-a cerut socoteală colegilor fiicei lui. Pe unul dintre ei se pare că l-a agresat, lovindu-l chiar cu capul de un zid și amenințându-l cu moartea.

”Copilul s-a întâlnit întâmplător cu o colegă de școală, undeva într-o parcare. Au stat de vorbă preț de câteva secunde, nu mai mult. Au vorbit despre începerea anului școlar, dacă se duc la școală pe 7 septembrie sau pe 15, că nu este sigur nimic. Atât, doar despre asta au vorbit și apoi s-au despărțit. Tatăl fetei l-a urmărit și într-o stație de tramvai pe traseul 5 l-a acostat și a început să-l lovească. L-a strâns de gât și l-a dat cu capul de un zid. Apoi, mi-a spus, că l-a lovit și cu picioarele. Totul din senin așa”, povestește Cătălin Ionescu, tatăl băiatului.

Când a scăpat din mâinile agresorului, băiatul a cerut ajutor la 112, dar și-a anunțat și părinții. Agresorul a fost identificat, iar Poliția Prahova a început ancheta.

În cauză a fost declanșată o anchetă penală pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe. Pentru că este ofițer SIPI, dosarul deschis pe numele agresorului va fi declinat la Parchetul Militar.

Vezi mai jos imagini surprinse de o cameră de supraveghere din zonă. În imagini se observă bărbatul și doi dintre copii, însă, momentul agresiunii nu se vede:

1 COMENTARIU

  1. Sint sigur ca este o eroare . Cadrele din MAI SI MApN nu bat civili . Eu cred ca baiatul in cauza l-a batut pe ofiter . Alo ! Bai infumuratilor din conducerile MAI si MApN ! Inteleg ca duceti lipsa de personal ( pleaca prin pensionare toti care s-au saturat de presiunile voastre psihice imbecile ) dar nu mai angajati scursuri sociale in astfel de structuri . Majoritatea dintre voi sint capuse sociale pe spinarea corpului social sanatos al poporului roman . Mars la munca in sistemul privat ! Nu asistati sociali in sructuri unde salariile sint umflate din pix .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here