Salvamontiștii din Bușteni au fost nevoiți să intervină sâmbătă după-amiază pentru a coborî doi adolescenți din Buzău, în vârstă de 14 ani, respectiv 18 ani, care au început să se simtă rău, în timp ce încercau să urce la Babele, pe traseul Jepii Mici.

Cei doi adolescenți se aflau împreună cu părinții pe traseul montan, când dintr-o dată, la jumătatea drumului au început să aibă stări febrile și stări de vomă, posibil din cauza unei toxiinfecții alimentare.

La jumătatea traseului, cei doi adolescenți au început să se simtă rău. Aceștia prezentau stări febrile și stări de vomă, din cauza unei toxiinfecții alimentare.

„ O familie din Buzău, care urca pe Valea Jepilor spre Babele, a cerut ajutorul salvamontiștilor deoarece copii lor de 14 ani și respective 18 ani li s-a făcut deodată rău, cu vărsături și cu ușoare stări febrile. Acum îi transportăm și îi coborâm. În continuare starea lor este destul de gravă, însă, din fericire, merg pe picioarele lor și nu este nevoie să fie transportați cu targa”, ne-a declarat Claudiu Vasilescu, șeful Salvamont Bușteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here