Scandal la Oradea, unde o femeie care nu purta mască de protecție și a fost atenționată de polițiști în acest sens a refuzat să se legitimeze și a încercat să fugă, iar polițiștii au prins-o, au imobilizat-o și au pus-o la pământ, încătușând-o (video jos).

Incidentul a avut loc joi după-amiază, 10 decembrie, în Piața Decebal din Oradea. Femeia de 32 de ani ar fi ținut masca de protecție sub bărbie, a fost atenționată de polițiști să o poarte corect, moment în care ar fi devenit recalcitrantă și i-ar fi înjurat pe polițiști.

Oamenii legii spun că i-au cerut să se legitimeze, însă femeia a luat-o la fugă, așa că polițiștii au pus-o la pământ, au legitimat-o și au încătușat-o.

Potrivit comisarului-șef al IPJ Bihor, Alina Fărcuța, femeia a fost amendată cu 250 de lei (legea 61) pentru injurii și 1000 de lei (legea 55) pentru nepurtarea corespunzatoare a măștii, potrivit bihon.ro.

În cele din urmă, femeia a recunoscut în procesul verbal că a greșit.

Scenele au fost surprinse de o altă femeie, martoră la acest incident care a încărcat apoi imaginile, pe pagina sa de Facebook.

Vezi mai jos imaginile video:

1 COMENTARIU

  1. O Politie de tot rasul: sa pui la pamant si sa incatusezi o simpla femeie pentru ca nu purta o masca! De tot rasul! Iar la tigani si la alte infractiuni violente nu se baga!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here