Joi dimineață, 13 iunie, poliţiştii prahoveni din cadrul Secției nr. 1 Ploiești au efectuat șapte percheziţii în municipiul Ploiești, la locuințele unor persoane bănuite de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și violare de domiciliu.

Din cercetări au rezultat indicii că, de la începutul lunii iunie și până în prezent, între membrii a două familii din municipiul Ploiești, cartierul Bereasca, s-ar fi creat o stare conflictuală, pe fondul căreia s-ar fi produs acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, aceștia apelând la acte de violență și folosirea de obiecte periculoase.

De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, numeroase bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum obiecte contondente, săbii, sulițe, cuțite, bâte, topoare cât și un pistol cu bile (video jos).

15 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și violare de domiciliu.

La percheziții au participat și jandarmi.

Vezi mai jos imagini video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here