fbpx
joi, mai 30, 2024
spot_img

VIDEO: Percheziții la traficanți de droguri. Pistoale, săbii și baionete găsite de mascați

Citește Și

- Reclamă -
Polițiștii au efectuat luni percheziții în județele Dâmbovița și Timiș, vizată fiind o grupare de traficanți de droguri. Unii dintre membrii grupării se ocupau de afacere din pentienciar. La domiciliile percheziționate,  mascații au găsit arme de foc, precum și mai multe arme albe.

 

„La data de 24 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița și brigăzilor de combatere a criminalității organizate Ploiești și Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița, au efectuat 7 percheziții domiciliare, în județele Dâmbovița și Timiș, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținerea de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu, fără drept.

- Reclamă -

Astfel, în urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și ridicat o armă, ce urmează a fi expertizată, mai multe elemente de muniție, o sabie, o baionetă, mai multe carduri bancare, un permis de conducere susceptibil a fi fals, 9 telefoane, un cântar de precizie și 1.600 de lei.

În cauză, s-a reținut faptul că, în perioada noiembrie 2022 – aprilie 2023, mai multe persoane, o parte aflate în executarea unor pedepse privative de libertate, ar fi efectuat acte de preparare, confecționare, achiziționare, transport, introducere, prin disimularea prin impregnare în hârtie și materiale textile, și comercializare, în unitățile de detenție a unor cantități de droguri de risc și mare risc.

Sunt puse în aplicare 9 mandate de aducere, audierile urmând a fi realizate la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița.

- Reclamă -

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Romană.

Acțiunea a fost realizată cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, a polițiștilor de penitenciare din cadrul Penitenciarului Mărgineni și al Jandarmeriei Române.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Reactoare de ultimă generație instalate în rafinăria Petromidia

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International (Rompetrol), a introdus în fluxul operațional al rafinăriei Petromidia două reactoare...