fbpx
joi, iunie 1, 2023

VIDEO| Peste 30 de elevi, salvați de Salvamont Bușteni. S-au aventurat pe un traseu dificil

Citește Și

- Advertisement -

Momente de spaimă pentru 35 de elevi din Dâmboviţa şi Bucureşti care s-au aventurat pe traseele din Munţii Bucegi.

După ce îndrumătorul lor a decis să meargă în Valea Jepilor, un traseu extrem de dificil, unii dintre copii au acuzat crampe musculare, alţii au fost epuizaţi fizic, iar unii nu se mai puteau mişca deloc.

- Advertisement -

Astfel, salvamontişti din Buşteni au intervenit marţi seară, pentru salvarea elevilor, care nu aveau nici echipament adecvat pentru munte. Copiii au între 15 şi 17 ani şi sunt din Târgovişte, Titu şi Bucureşti.

„Două tinere de 15 ani, fără un antrenament adecvat, au acuzat crampe musculare şi epuizare fizică în timp ce coborau pe Jepii Mici. Una dintre ele, pentru că nu mai putea să se mişte deloc, a avut nevoie chiar de transportul cu targă. Tot ea, după ce s-a văzut în oraş, a făcut circ când a văzut ambulanţa şi a refuzat îngrijirile medicale. Pentru că devenise colerică, a venit şi un echipaj de poliţie. Noi ne-am văzut de treaba şi am plecat la sediu”, se arată scris pe pagina de Facebook a Salvamont Buşteni.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta