Aglomerație, manele și jale multă la priveghiul liderului interlop Emi Pian. Sute de persoane s-au adunat la domiciliul clanului Duduianu, din cartierul Rahova, fără măști de protecție și fără a respecta regulile de distanțare.

Poliția și Jandarmeria n-au putut intra în curtea casei, însă acest aspect nu i-a scutit de amenzi pe participanți.

În primă fază, jandarmii care erau prezenți la locuința liderului interlop au dat avertismente verbale, explicându-le oamenilor că este în neregulă că s-au adunat atât de mulți și că nu poartă masca de protecție. Pentru că nimeni n-a vrut să plece, polițiștii au început să aplice amenzi.

În total, s-au aplicat peste 30 de amenzi în valoare de 14.000 de lei. Potrivit surselor G4Media, inclusiv manelistul Florin Salam a fost amendat.

Reamintim că liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea zis Emi Pian, de 39 de ani, a fost ucis în urmă cu două zile, după ce a fost implicat într-un scandal care a avut loc în Sectorul 6 al Capitalei.

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 3.00, iar când au ajuns la fața locului au identificat mai mulți oameni implicați în scandal. Doi bărbați au fost transportați la spital, inclusiv liderul clanului Duduianu, grav rănit.

Filtre masive au fost organizate marți noaptea în București, de către jandarmi și poliție. Au fost oprite mașini suspecte, au fost confiscate pistoale, săbii, topoare etc.

Sursa: G4media

Foto/Video: Facebook și G4Media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here