Un grup de oameni a petrecut minute bune în centrul Ploieștiului, în zona shaormeriilor, la miezul nopții, scena fiind transmisă în direct pe facebook.

Reprezentanții Poliției Prahova spun că au fost sesizați, dar că atunci când polițiștii au ajuns la fața locului nu au mai găsit pe nimeni.

“În cursul nopții de 23/24 iulie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Nr.1 Ploiești au fost sesizați, la ora 00.09, prin apel 112, despre faptul că în Piața Victoriei din Ploiești (zona shaormeriilor) mai multe persoane se manifestă gălăgios.

Patrula de poliție s-a deplasat la locul indicat, însă persoanele vizate nu se mai aflau la fața locului. Din verificări, a reieșit faptul că mai multe persoane, care aparent participau la o nuntă, au coborât din autoturisme pentru un interval de timp limitat, în care au dansat.

Polițiștii continuă activitățile specifice pentru identificarea acestora și luarea măsurilor legale.”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

Mai jos vă prezentăm imagini din timpul petrecerii (sursa video facebook):

Petrecere la miezul nopții, cu mireasa și nuntașii, în stradă, în centrul Ploieștiului. Poliția a fost sesizată de oamenii din zonăDetalii aici: www.ziarulincomod.ro/video-petrecere-la-miezul-noptii-cu-mireasa-si-nuntasii-strada-centrul-ploiestiului-politia-fost-sesizata-de-oamenii-din-zonaSursa video facebook

Posted by Ziarul Incomod on Friday, July 24, 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here