fbpx
marți, februarie 20, 2024
spot_img

VIDEO: Piața La Cocoș a fost închisă temporar de Protecția Consumatorilor. Ce au găsit inspectorii ANPC

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
ANPC a închis temporar activitatea galeriei comerciale „Piața La Cocoș” din Ploiești. Inspectorii au găsit nereguli la toți cei cinci operatori economici care își desfășoară activitatea aici. 

Comunicatul ANPC:

ANPC a închis temporar activitatea galeriei comerciale a Pieței La Cocoș din Ploiești

- Reclamă -

Echipe de control reunite ale Comisariatelor Regionale pentru Protecția Consumatorilor (CRPC) București-Ilfov și Prahova, coordonate de Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Mihai Culeafă și Directorul general ANPC, Paul Anghel, au întreprins, pe 3 noiembrie 2021, o serie de acțiuni de control pentru a verifica modul în care operatorii economici care comercializează produse alimentare, în Ploiești, respectă drepturile consumatorilor și reglementările în domeniu, în vigoare.

O situație gravă a fost constatată, în timpul controlului desfășurat la Piața La Cocoș din orașul reședință al județului Prahova, unde a fost oprită activitatea a 5 operatori economici (întreg spațiul comercial), care își desfășurau activitatea în galeria comercială a pieței, din cauza neigienizării vitrinelor frigorifice, precum și a lipsei totale a curățeniei în standurile de vânzare ale acestora.

Cei 5 operatori economici sunt:

- Reclamă -
  • Diadra SRL
  • Iocaza Conf SRL
  • Supermarket La Cocoș SRL
  • Escu Serv Construct SRL
  • Redexpro SA

A fost constatată prezența gândacilor, în spațiul comercial, a gunoaielor depozitate necorespunzător, precum și a gradului avansat de deteriorare a vitrinelor frigorifice în care erau expuse spre vânzare produsele alimentare.

În urma controlului, cei 5 operatori economici au primit și amenzi contravenționale în valoare totală de 140.000 lei”, se arată într-un comunicat al ANPC.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

2 COMENTARII

  1. O mizerie de nedescris..am cumparat in august la copii 2 prajituri cu glazura si cand le.am desfacut in masina am constatat ca erau pline de mucegai multumesc lui dumnezeu ca am apucat sa vad si nu am dat la copii sa manance…m.am dus inapoi la ei paznicul s.a uitat la prajituri si el scarbit de ce era in ambalaj am asteptat 40 de min sa vina sefa de raion ca era doamna in pauza si tot nu am reusit sa vorbesc cu ea ca s.a facut nevazuta..si o alta angajata a zis ca nu poate sa ne dea banii inapoi pt ca produsul inca era in termenul de valabilitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut