Un tânăr ploieștean a fost bătut de doi bărbați după ce acesta i-a atenționat să nu mai urineze pe peretele clădirii în care lucrează.

Agresiunea a avut loc în noaptea zilei de 31 august 2019, în jurul orelor 01:20 în zona centrală a municipiului Ploiești.

Ploieșteanul a contactat redacția Incomod și a povestit că doi bărbați l-au lovit cu pumnii și cu picioarele după ce le-a spus să nu mai urineze pe peretele clădirii unde se află biroul în care lucrează. Mai mult, unul dintre agresori a intrat în birou unde a continuat să îl lovească fără să știe că în interior se află camere de supraveghere. Totul s-a petrecut sub privirile colegilor tânărului cărora le-a fost frică să intervină.

Ploieștean bătut pentru că a atenționat un bărbat să nu mai urineze pe un perete

Un tânăr ploieștean a fost bătut de doi bărbați după ce acesta i-a atenționat să nu mai urineze pe peretele clădirii în care lucrează.

Posted by Ziarul Incomod on Thursday, October 31, 2019

“Am ieșit să fumez și am observat un bărbat beat care urina pe peretele biroului și i-am spus că nu e normal ce face, că miroase urât și eu trebuie să spăl peretele, iar acesta a venit spre mine și m-a împins spunând că cine sunt eu și ce mă interesează ce face el. M-am temut și am intrat în birou dar acesta a intrat după mine și a început să mă lovească spunându-mi “ce faci mă? vrei să apeși butonul de panică, să chemi paza?”. A fost nevoie să mă bag sub birou pentru a evita să mai încasez lovituri în zona capului. Apoi am ieșit afară să văd unde sunt colegii mei și dacă s-a întâmplat ceva și cu ei. Afară am observat că cel care mă lovise era însoțit de un alt bărbat pe care nu l-am observat inițial, fiind întuneric. Când m-au văzut s-au repezit la mine și au început să mă lovească amândoi cu pumnii și cu picioarele, m-au prins între un gard și o mașină, cu greu am reușit să scap din mâinile lor și m-am refugiat într-un bar din zonă pentru a săpa de ei. Ulterior colegii mei au sunat la Salvare și la Poliție și am ajuns la Urgențe. Mi-am scos certificat medico-legal și am depus și o plângere la poliție în care am atașat și înregistrarea camerelor de supraveghere”, a declarat tânărul pentru ziarul Incomod.

Potrivit IPJ Prahova, s-a întocmit dosar penal pentru loviri și alte violențe și pentru violarea sediului profesional, iar în continuare se efectuează cercetări pentru identificarea agresorilor.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here