fbpx
joi, mai 30, 2024
spot_img

VIDEO. Ploieșteanca Nico a lansat un nou videoclip: „Nebuni îndrăgostiți”, piesa verii

Citește Și

- Reclamă -

Ploieșteanca Nico a lansat un nou videoclip, pentru melodia „Nebuni îndrăgostiți”, care are toate șansele să devină piesa verii! Videoclipul a fost filmat pe o plajă din Russalka, Bulgaria, o locație superbă aleasă de artistă pentru a pune în scenă povestea de iubire din clip. Reporterii Incomod au discutat cu Nico, iar artista ne-a oferit detalii din culisele filmărilor și ne-a dezvăluit, în premieră, care va fi următoarea piesă pe care o va lansa.

„Videoclipul a fost filmat cu cei de la Media Pro într-o stațiune din Bulgaria, Russalka se numește, o stațiune părăsită, cu niște imagini superbe. Au început să renoveze pe acolo, erau două vile foarte frumos renovate, dar totul este în paragină, însă, este o paragină „frumoasă”, ca să spun așa. Este plăcut când privești. Ideea a fost a managerei mele, Luminița Luca, ea mi-a recomandat locația.

- Reclamă -

Am plecat dimineață, la primele ore, am luat regizorul din București, Silviu Mândroc îl cheamă, colaborează foarte mult cu Media Pro și este un regizor foarte bun. Este prima dată când filmez cu el și mi-a plăcut foarte mult, așa că următorul single va fi filmat tot cu el, cu Silviu Mândroc.”, a explicat Nico.

Artista ne-a dezvăluit și care va fi următorul single pe care îl va lansa și cum se va numi.

„În august apare următorul single, este deja filmat, voi reface de fapt un clip, „Cine oare” va fi, vă dau din casă, pentru că sunteți ploieștenii mei. Este o piesă super și avem și celălalt clip la cealaltă piesă, care va apărea probabil în noiembrie-decembrie. Dacă îl scoatem în septembrie pe următorul, celălalt va fi probabil în noiembrie, cel mai sigur.”, a mai declarat Nico.

- Reclamă -

Revenind la „Nebuni îndrăgostiți”, piesa lansată pe 3 iulie, Nico ne-a oferit detalii din culisele filmărilor și despre protagoniștii din videoclip.

„Am avut patru dansatoare, patru fete tot ploieștence de-ale noastre, Iulia, Adriana, Ruxy și Cristina, am avut și un băiat, pentru o poveste foarte frumoasă de dragoste. Culmea, s-a nimerit foarte bine pentru că Iulia, dansatoarea mea, și-a adus iubitul și au fost cadrele foarte reale, nu a mai fost nevoie de jucat teatru. Chiar spunea și Silviu: „excepțional au jucat”. Fiind reală povestea de iubire, era normal să iasă atât de bine, nu a trebuit să se prefacă nimeni.

Piesa aceasta a fost făcută de soțul meu, Laurențiu Matei, iar textul este scris de Cristina Stroe, o tipă care compune foarte bine, este în backing-ul Andrei. Am mai colaborat cu ea, la single-ul care va fi în decembrie, este foarte bună pe text și nu numai”, a mai dezvăluit Nico.

Mai jos puteți vedea videoclipul lansat de Nico marți, 3 iulie:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Reactoare de ultimă generație instalate în rafinăria Petromidia

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International (Rompetrol), a introdus în fluxul operațional al rafinăriei Petromidia două reactoare...