Ploieștenii care locuiesc în Mitică Apostol au fost mereu neglijați de autorități. De-a lungul timpului, aceștia s-au revoltat în repetate rânduri din cauza mizeriei din cartier, a lipsei canalizării și apei potabile pe anumite străzi și din cauza drumurilor care nici în 2020 nu sunt asfaltate. Sunt comune în județ care au infrastructură mai bună decât acest cartier care aparține de Ploiești.

Marți, 9 iunie, ploieștenii din Mitică Apostol au chemat aleșii locali să le spună, încă o dată, care sunt problemele cu care se confruntă. Aceștia au promis că în maxim trei săptămâni va începe asfaltarea pe mai multe străzi din cartier. Oamenii sunt reticenți, însă, și nu știu dacă să mai aibă încredere în autoritățile locale, despre care spun că își amintesc de ei doar în prag de alegeri.

Reporterii ziarului Incomod au fost prezenți la discuții și au stat de vorbă și cu oamenii din cartier despre problemele lor. Totodată, am mers prin cartier și am filmat străzile pline de cratere, dar și mizeria adunată pe acestea.

Puteți urmări reportajul mai jos:

VIDEO Ploieștenii din Mitică Apostol, revoltați de drumurile și mizeria din cartier. Ce au discutat cu aleșii locali https://bit.ly/2ziZjxo

Posted by Ziarul Incomod on Wednesday, June 10, 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here