fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

VIDEO. În Ploiești, poleiul se combate cu sare aruncată dintr-un tractor de la Tîrgșoru Vechi

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Mai nou la Ploiești, poleiul se combate cu material antiderapant aruncat dintr-un tractor al comunei Tîrgșoru Vechi! La doar două zile după ce oamenii s-au amuzat de felul cum bradul de Crăciun a fost târât prin oraș, străzile fiind măturate la propriu cu crengile, astăzi un tractor care arunca material antiderapant pe străzi a făcut deliciul șoferilor, unul dintre aceștia trimițându-ne imaginile (video jos).

Citește și: VIDEO: Bradul de Crăciun a fost târât prin oraș cu camionul

- Reclamă -

În orașul în care nu mai funcționează nimic cum ar trebui, măcar un lucru a rămas, umorul oamenilor care s-au distrat când au văzut tractorul în Ploiești.

Problemele la iluminatul public au devenit ceva firesc, chiar astăzi dimineață zona de sud era în beznă, fiind afectată și circulația trenurilor care au văzut întârzieri de peste două ore (detalii aici), orașul a devenit o mare ghenă, atât din punct de vedere al colectării deșeurilor menajere, cât și al curățeniei căilor publice (un exemplu din această seară aici), figurinele de Crăciun au fost aranjate în ipostaze cel puțin indecente (foto aici) și în tot acest timp, în care primarul Adrian Dobre vorbește, culmea, despre implementarea conceptului smart city în Ploiești, materialul antiderapant este împrăștiat pe străzile din municipiu cu un tractor de la Tîrgșoru Vechi. Încet, dar sigur!

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img