fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

VIDEO. Ploieștiul ar putea rămâne fără spectacol și artificii de Revelion

Citește Și

- Reclamă -

Ploieștiul ar putea ca anul acesta să nu aibă nici spectacol, nici artificii la trecerea dintre ani, din cauza lipsei fondurilor! La ora actuală nu au fost demarate procedurile de achiziție pentru spectacolul de Anul Nou, întrucât municipalitatea nu are fondurile necesare.

Singura șansă pentru organizarea Revelionului ar fi ca banii care urmează să vină de la Direcția Regională a Finanțelor Publice, cota din impozitul pe venit, să fie suficienți atât pentru plata cheltuielilor de funcționare și serviciilor de utilitate publică din Ploiești, cât și pentru acest spectacol. Dar la ora actuală nu se știe ce bani vor veni de la Finanțe, astfel că spectacolul de Revelion rămâne sub semnul întrebării.

- Reclamă -

Întrebat de reporterii Incomod dacă există riscul ca în Ploiești să nu fie organizat spectacol de Revelion, primarul Adrian Dobre a dat din umeri și a declarat: „nu știu să vă dau un răspuns la ora actuală, v-am spus, după ce văd ce sume ne acordă cei de la Direcția Regională a Finanțelor Publice pot să vă dau un răspuns cert”.

Banii de la Direcția Regională a Finanțelor Publice sunt așteptați până pe data de 10 decembrie, iar primarul Dobre spune că nici atunci nu ar fi prea târziu pentru achiziția serviciilor de Anul Nou: „pe partea de activități artistice există o procedură simplificată prin lege, o excepție la Legea 98 și procedura este destul de rapidă”, a explicat Adrian Dobre.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Noii consilieri județeni au primit certificatele doveditore al alegerii în funcție

Alegerile locale din 9 iunie au schimbat semnificatic componența Consiliului Județean Prahova. Noii consilieri județeni au primit vineri certificatul...