fbpx
joi, aprilie 18, 2024
spot_img

VIDEO Ploieștiul, în pericol să rămână fără apă caldă. Primăria Ploiești a convocat o ședință la care nu s-a prezentat niciun reprezentant al Consiliului Județean Prahova

Citește Și

- Reclamă -

Orașul Ploiești riscă să rămână fără apă caldă, în contextul în care operatorul Veolia a anunțat rezilierea contractului și refuză să mai presteze serviciul de furnizare după data de 1 aprilie, considerând că perioada de continuitate – de alfel obligatorie prin lege – ar trebui calculată de la momentul trimiterii cererii de reziliere, adică 26 octombrie 2021, ceea ce înseamnă că ar fi fost deja asigurată.

Soluțiile sunt fie semnarea unui acord de prelungire cu furnizorul, fie achiziția unui nou operator, de urgență, dat fiind că mai sunt doar două săptămâni până la 1 aprilie. Însă, pentru fiecare dintre cele două variante, trebuie ca atât Consiliul Local Ploiești, cât și Consiliul Județean să se pună de acord, cele două instituții fiind membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Termie Prahova.

- Reclamă -

În acest context, primăria Ploiești a convocat ieri de urgență o ședință AGA prin care a invitat reprezentanții Consiliului Județean Prahova la sediul primăriei vineri, ora 13.15, pentru a discuta despre achiziția unui nou operator care să furnizeze termia în oraș. Într-o filmare pusă pe facebook, primarul Andrei Volosevici și cei doi viceprimari, Daniel Nicodim și Magdalena Trofin, au arătat că au așteptat singuri în sala de ședințe.

„Solicităm RESPECT pentru Ploieşteni!
Suntem îngrijorați de modul în care este tratat UAT Municipiul Ploieşti la nivelul Consiliului Judeţean şi a Asociaţiilor de Dezvoltare Intercomunitară din care face parte.
Vă reamintim de problemele pe care le-a avut Ploieştiul din cauza gunoaielor în preajma Paștelui 2021. In ciuda faptului că am avut HCL de reziliere a contractului cu acest operator, de un an de zile nu a fost nici măcar discutată rezilierea contractului cu ROSAL pentru deșeurile menajere la nivelul ADI „„Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova”.”, a scris primăria Ploiești pe facebook alături de filmarea de mai jos:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk Show. Mafia gunoaielor din Prahova, subiect național ignorat de autorități locale

Mafia gunoaielor din Prahova a ajuns subiect național, dar nici acum nu vedem reacții ferme din partea autorităților.Ziarul Incomod...
Sari la conținut