PNL Ploiești a depus miercuri, la Biroul Electoral Municipal, listele cu candidații formațiunii politice la alegerile pentru Consiliul Local Ploiești și pentru funcția de primar al Ploieștiului. 

Candidatul liberalilor pentru funcția de primar al Ploieștiului, președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu și candidații pentru Consiliul Local Ploiești au fost prezenți la depunerea listelor.

Andrei Volosevici a punctat faptul că administraţia trebuie să coboare din nou “la firul ierbii”, printre oameni.

“Privim cu încredere, dar şi foarte serios lucrurile, pentru că, real şi fără un discurs politic,  cred că mult mai greu va fi după alegeri. Putem face lucrurile în administraţie numai în echipă şi alături de un Consiliu Judeţean care să fie atent la ceea ce înseamnă Ploieştiul, evident cel mai important oraş din Prahova, cu tot respectul pentru toată lumea. Primul proiect pe care îl văd este de fapt o modalitate de lucru la Primăria Ploieşti, din punctul meu de vedere s-a terminat cu administraţia făcută la ora 18.30 pe Facebook, evident că vom comunica, dar mergem către administraţia la firul ierbii, pe stradă. Am făcut lucrul ăsta între 2008 şi 2012, a fost un succes, asta este ceea ce trebuie să facem”, a declarat candidatul PNL pentru Primăria Ploieşti, Andrei Volosevici.

Legat de echipa sa propusă pentru Consiliul Local, Volosevici a susținut că este formată atât din oameni cu experiență în legislativul ploieștean, cât și din oameni tineri.

“Avem şi o echipă tânără, şi o echipă cu experienţă. Există consilieri vechi care rămân pe listă, există şi tineri cu care ne mândrim, pot să vă spun de exemplu de Radu Simionescu, care are foarte multe proiecte legate de Primărie, putem vorbi de avocaţi tineri, Vlad Frusina, putem vorbi de oameni cu experienţă. Cel mai important lucru este echipa şi, atenţie, respectul pentru ceilalţi parteneri din Consiliul Local, indiferent de coloratura politică. Cred că este un lucru absolut important, nu un primar facem lucrurile, el împine lucrurile într-o anumită direcţie, Consiliul Local le face posibile”, a punctat Andrei Volosevici.

Iulian Dumitrescu a transmis un mesaj de susținere pentru Volosevici.

Se face dreptate. Andrei Volosevici este la câteva săptămâni de preluarea fotoliului de primar. Îmi pare bine pentru ploiesteni, Andrei al lor vine la primarie! Vine un primar care a arătat că poate să facă lucruri mărețe pentru Ploiești!  

În ceea ce mă rivește, după ce voi fi ales presedinte al Consiliului Județean Prahova, voi fi principalul său susținător și vom face împreună ce și-a propus Andrei pentru Ploiești“, a declarat Iulian Dumitrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here