fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

VIDEO. Podul de Lemn va fi demolat! Este un pericol pentru circulația feroviară!

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Printr-o adresă trimisă de CFR, conducerea Primăriei Ploiești a fost înștiințată că așa-zisul ”Pod de lemn” a devenit un pericol pentru circulația feroviară.

După o primă încercare eşuată, autorităţile locale anunțau la începutul acestui an că vor lansa o nouă licitaţie, pentru proiectare şi execuţie pentru un nou pod, cu o alocare bugetară estimată la aproximativ 28 de milioane de lei.

- Reclamă -

Numai că lucrurile s-au agravat între timp, iar pasajul peste calea ferată a devenit un adevărat pericol atât pentru pietonii care îl traversează în mod ilegal, cât și pentru circulația feroviară. În aceste condiții, viceprimarul Ploieștiului Cristian Ganea a luat în calcul ca, după o vizită pe teren la ”Podul de Lemn”, să demareze de urgență procedurile necesare pentru ca în cel mai scurt timp să fie demarată licitația pentru demolarea pasajului suprateran, urmând ca ulterior să se discute despre o eventuală reconstruire.

Vă reamintim faptul că Podul de Lemn a fost închis în 2012 după ce devenit pericol public, din el desprinzându-se ca și acum bucăți de beton.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img