fbpx
miercuri, octombrie 4, 2023
22.7 C
Ploiești
spot_img

VIDEO Poliția Locală și SGU au mers cu buldoexcavatorul să dărâme tarabele ilegale din fața cimitirelor din Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Tarabele ilegale amplasate în fața cimitirelor din Ploiești sunt la un pas de demolare. După ce ziarul Incomod a scris joi, 26 mai, despre această problemă, SGU și Poliția Locală Ploiești au luat măsuri.

Un cititor ne-a semnalat faptul că persoanele care vin la cimitirul din Mihai Bravu nu mai au unde să parcheze din cauza faptului că locul a fost transformat în talcioc. Tot felul de chioșcuri ilegale au apărut peste noapte, blocând mare parte din locurile de parcare.

- Reclamă -

Inițial, polițiștii locali au mers joi și au amendat comercianții ambulanți pe care i-au găsit acolo. Ulterior, au luat legătura cu reprezentanții Societății de Gospodărire Urbană Ploiești, iar astăzi, 31 mai, au mers cu un buldoexcavator pentru a pune în aplicare dispozițiile de demolare a construcțiilor ilegale și pentru a ridica mașinile abandonate în zonă, în care comercianții își țin marfa.

Numai că persoanele care desfășurau comerț la acele tarabe s-au opus și, în urma mai multor discuții aprinse, au insistat ca, în ciuda somațiilor repetate, să li se mai dea un ultim răgaz să își strângă marfa și tarabele înainte ca locul să fie curățat cu buldoexcavatorul. Reprezentanții celor două instituții au acceptat să mai aștepte până mâine, iar dacă tarabele tot vor mai fi acolo vor fi demolate.

De la cimitirul din Mihai Bravu, polițiștii locali și reprezentanții SGU au mers la cimitirul Bolovani, unde comercianții din fața incintei le-au arătat o serie de documente prin care au susținut faptul că au atacat în instanță somațiile și deciziile de încetare a activității, având termen de judecată în luna septembrie. Astfel, cel puțin până la acea dată, deciziile de demolare sunt suspendate până la o decizie a instanței.

- Reclamă -

Vezi mai jos imagini video și foto de la acțiunea Poliției Locale Ploiești și a SGU Ploiești:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un bărbat a atacat mascații de la SAS cu maceta. A fost încătușat si coborât pe brațe, pe scări

Polițiștii din București au fost nevoiți să intervină în forță pentru anihilarea unui individ extrem de violent care refuza...