Un video a devenit viral pe internet, după ce a fost postat chiar de către protagonistul filmării. Un bărbat care își spune “Suveranul Viorel” și-a montat la mașină plăcuțe de înmatriculare cu inscripția “vn 01 suveran”. Poliția l-a tras pe dreapta și a luat măsurile legale, inclusiv reținerea plăcuțelor false, iar în tot acest timp bărbatul i-a filmat pe polițiști și repeta că este “suveran, ființă vie, născut viu”.

De altfel, bărbatul a postat un comentariu alături de imagini prin care susține că el nu mai are CNP, fiind “suveran”.

“Mai fraților uitați ce poate să facă POLIȚIA ROMÂNĂ cu un suveran care este ființă vie născut viu în viața aceasta pe pământ și nu este persoană fizică legală a statului…! Priviți cum îmi vandalizează motorul meu motorizat și aș vrea să întreb pe MINISTRUL AFACERILOR INTERNE în ce nume și nr.de lege are o jurisdicție asupra unei ființe vii..?? Acest individ (…) din POLIȚIA ROMÂNĂ DIN ORAȘUL ROVINARI JUDEȚUL GORJ cum trebuie pedepsit?? Cum dacă eu persoană CNP nu o mai am și am predat-o la evidența populației.. că nu sunt eu firma asta CNP.”, a scris “Suveranul Viorel” pe Facebook.

3 COMENTARII

  1. Plăcuțele ar fi fost false dacă ar fi imitat plăcuțele eliberate de autorități. Acelea nu ai voie să le reproduci în nici un fel. Toate drepturile de autor pentru ele sunt proprietatea statului.

    În schimb, omul avea plăcuțe de înmatriculare originale, făcute chiar de el.
    Ce spun este realitatea din punct de vedere juridic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here