Un polițist local din Ploiești a fost agresat fizic de un șofer care parcase neregulamentar în zona Pieței Centrale din municipiu. Incidentul a fost surprins de o cameră video (filmarea momentului la finalul articolului).

Incidentul s-a petrecut joi, 8 septembrie, în jurul orei 09.30, pe strada George Coșbuc. În imagini se vede cum polițistul local îl abordează pe șoferul care parcase neregulamentar, în spatele tâlpișorilor montați special pentru a împiedica parcarea în zonă.

Șoferul se îndreaptă spre polițistul local și îl lovește cu ambii pumni, în același timp, peste față, se mai vede în imagini, apoi se urcă în mașină și pleacă.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Ploiești, imediat după incident a fost sesizată Poliția Națională care a organizat filtre pentru prinderea bărbatului. Acesta a fost depistat în scurt timp în trafic.

UPDATE Comunicatul Poliției Prahova:

“La data de 8 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că, un polițist din cadrul Poliției Locale Ploiești ar fi fost agresat de către o persoană necunoscută.

În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, identificând cei doi polițiști locali, declarând faptul că în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada George Coșbuc din municipiu, la un moment dat au solicitat unui conducător auto documentele de identitate, acesta din urmă lovindu-l pe unul dintre polițiști, plecând ulterior într-o direcție necunoscută.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Prahova, fără ca bărbatul în vârstă de 55 de ani să necesite acordarea de îngrijiri medicale, nefiind transportat la spital.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul Ploiești.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar de cercetare penală sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești care va dispune măsurile ce se vor lua în cauză.”

Imagini video cu momentul în care polițistul local este bătut:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here