Un polițist român a fost filmat în timp ce imobiliza un bărbat încătușat cu piciorul pe gâtul acestuia. Imaginile sunt din Reșița și după ce au apărut în spațiul public, Poliția a informat că incidentul s-a petrecut pe data de 20 de mai. Polițiștii veniseră să cerceteze un accident în care murise un coleg de-al lor, dar situația a degenerat într-un scandal. IPJ Caraș-Severin a anunțat că a fost declanșată o anchetă.

„Pe timpul efectuării cercetării la fața locului a acestui eveniment rutier, a izbucnit un conflict spontan între două persoane aflate în mulțimea adunată lângă perimetrul accidentului. Având în vedere numărul mare de oameni strânși la locul accidentului, pentru evitarea escaladării conflictului și degenerării situației, polițiștii au acționat imediat pentru imobilizarea persoanelor implicate în conflict. Acestea au fost îndepărtate din mulțime și conduse la sediul poliției pentru luarea măsurilor legale. Totodată, Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin a dispus verificări interne cu privire la modul de intervenție a polițiștilor în acest caz, în funcție de rezultatul acestora urmând a fi aplicate măsuri legale”, au transmis reprezentantii IPJ Caras-Severin, citați de Opinia Timișoarei.

Vezi mai jos imaginile video:

Polițist român, filmat cu piciorul pe gâtul unui bărbatDetalii aici: https://www.ziarulincomod.ro/video-politist-roman-filmat-cu-piciorul-pe-gatul-unui-barbat

Posted by Ziarul Incomod on Thursday, June 11, 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here