fbpx
miercuri, mai 31, 2023

VIDEO. Polițiștii au găsit la perchezițiile din Ploiești o pușcă, două pistoale, cartușe, topoare, bâte, sape și crose de golf

Citește Și

- Advertisement -

Poliţiştii prahoveni au efectuat luni dimineață, 20 iunie, șase percheziţii în municipiul Ploiești, la locuințele unor persoane bănuite de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, amenințare și violare de domiciliu. Trei mandate de aducere au fost puse în executare.

Din cercetări au rezultat indicii că, la începutul lunii iunie, pe fondul unui conflict izbucnit între membrii a două familii domiciliate în municipiu, s-ar fi produs acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, distrugere, amenințare și violare de domiciliu. Se pare că starea conflictuală s-ar fi produs pe fondul unor datorii financiare.

- Advertisement -

Trei persoane au fost aduse la audieri.

De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, numeroase bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum obiecte contondente, bâte, sape, crose de golf, topoare, două pistoale tip airsoft, cartușe, cât și o pușcă.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la aproximativ 20.000 de euro.

- Advertisement -

Activitățile s-au desfășurat cu suportul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.

La percheziții au participat și jandarmi.

Vezi mai jos imagini video de la percheziții:

Sursa: comunicat Poliția Prahova

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Greva profesorilor: Sindicatele au respins oferta Guvernului

Sindicaliștii din Educație au respins oferta Guvernului, de mărire a salariului cu 1.000 de lei brut pentru profesori și...

Mai Multe Articole Ca Acesta