fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

VIDEO. Polițiștii locali din București lovesc cu pumnul și îi pun cătușele unui copil

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Mai mulți polițiști locali din Sectorul 3 al Capitalei au fost filmați cum îl lovesc cu pumnul pe un copil pentru că ar fi prins câțiva pești din lacul IOR. Filmarea a fost postată pe Facebook de jurnalistul Radu Ciorniciuc, care povestește că, ulterior, copilul a fost legat cu cătușele de un coș de gunoi.

Postarea integrală a lui Radu Ciorniciuc:

- Reclamă -

Azi, Rică și Vali – doi dintre copiii din Deltă – au fost bătuți și legați cu cătușele de un coș de gunoi de către Poliția Locală Sector 3 pentru că au prins patru pești în parcul IOR.

Vom depune plângere penală împotriva instituției care i-a angajat pe ghiolbanii care bat copii pe stradă.

Dacă e cineva printre voi care ne poate consulta în legătură cu procedurile legale, vă rog să-mi trimiteți un mesaj privat.

- Reclamă -

Mă gândeam că ăsta nu e un caz izolat și că așa arată realitatea pentru sute de mii de români care trăiesc în sărăcie și n-are cine să le aibă de grijă, să le ia apărarea. Doar că pumnul ăla dat de brută în copil (la secunda nouă) e, de fapt, realitatea noastră, a tuturor celor care ne încăpățânăm să mai trăim în statul ăsta devastat. Tot pumn e și ăla când te duci la instituții de stat și stai cu orele la cozi, scatoalcă e și când te infectează bacteriile în spital, când cade acoperișul școlii peste copil sau când îți iei jet paralizant de la jandarm. Niciodată n-am fost mai dezamăgit de locul în care trăiesc.

https://www.facebook.com/radu.ciorniciuc/videos/vb.100001690450167/2015133168553012/?type=2&video_source=user_video_tab

Sursa: g4media.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img