65 de persoane sunt audiate joi, 27 mai, la sediul DIICOT Ploiești, într-un dosar de trafic de droguri de risc, după ce polițiștii de la BCCO Ploiești și procurorii DIICOT au descins dimineață la 11 locații din județul Prahova.

Polițiștii documentează activitatea grupării încă din iunie 2018, a anunțat Biroul de Presă al Poliției Prahova, care a mai precizat că din rețeaua infracțională ar face parte 11 persoane care au acționat pe raza județului.

“Din cercetări a reieșit faptul că membrii grupării ar fi comercializat canabis către consumatori, până în prezent fiind identificate 54 de persoane care s-ar fi aprovizionat cu droguri pentru consum, de la membrii grupării.”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Prahova.

“În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 170 de grame de cannabis, 177 de semințe de cannabis ce urmau a fi utilizate la înființarea unei culturi, suma de 30.000 de lei, două cântare, precum și diverse bunuri și ustensile folosite la porționarea, ambalarea și consumul drogurilor.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, a transmis și DIICOT într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here