Iulian Dumitrescu (foto sus), noul președinte al Consiliului Județean Prahova, și noii consilieri județeni au depus vineri, 23 octombrie, jurământul și au fost învestiți în funcție.

Ședința a început cu un moment de reculegere pentru Viorel Mihai, care a decedat după ce a câștigat un loc de consilier pe listele USR Plus la alegerile locale de la finalul lunii septembrie.

Rând pe rând, consilierii județeni au depus jurământul, iar la final a venit rândul lui Iulian Dumitrescu, noul președinte al Consiliului. Acesta a ținut și un scurt discurs în care a vorbit despre prioritățile pe care le va avea în acest mandat, amintind salubritatea și situația problematică de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești (video jos).

De altfel, după terminarea ședinței, Iulian Dumitrescu a precizat reprezentanților mass-media că una din primele măsuri pe care le va lua în ceea ce privește spitalul va fi aceea de a schimba managerul, urmând ca cel mai probabil săptămâna viitoare să fie numit în funcție dr. Bogdan Nica (detalii aici).

Vezi mai jos video cu discursul lui Iulian Dumitrescu:

Președintele CJ, Iulian Dumitrescu, și noii consilieri județeni ai Prahovei au depus jurământulIulian Dumitrescu a ținut și un scurt discurs în care a vorbit despre prioritățile pe care le va avea în acest mandat.Detalii aici: www.ziarulincomod.ro/video-presedintele-cj-iulian-dumitrescu-si-noii-consilieri-judeteni-ai-prahovei-au-depus-juramantul

Gepostet von Ziarul Incomod am Freitag, 23. Oktober 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here