Declaraţie jignitoare la adresa românilor făcută de primarul comunei Miceşti, din judeţul Argeş. Dumitru Voicu a declarat în timpul unei întâlniri oficiale că în România au mai rămas doar beţivi şi leneşi.

Natalia Intotero, ministrul pentru Românii de Pretutindeni, a avut o întâlnire cu cu mai mulţi primari din judeţ, marţi, 11 septembrie, la Consiliul Judeţean Argeş. Cel mai vocal a fost Dumitru Voicu, edilul comunei argeşene Miceşti, aflată la 12 kilometri de Piteşti.

În România au mai rămas doar bolnavii, beţivii şi leneșii”, a declarat la întâlnire primarul Dumitru Voicu (PSD), care a continuat apoi spunând: „Imaginea negativă a României nu e făcută de românii care au plecat la muncă în străinătate, ci de românii de aici, care primesc bani din străinătate ca să ne denigreze ţara”, scrie Adevărul.

Dumitru Voicu este membru PSD şi primar la Miceşti din 1992. În mai 2015, edilul a accidentat un n poliţist local. Primarul l-a lovit cu maşina după ce omul legii i-a atras atenţia că a intrat pe interzis.

Digi24 l-a contactat telefonic pe Dumitru Voicu, dar acesta nu a răspuns.

Sursa: www.digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here