Primăria Ploiești va accesa împrumuturi fără dobândă de la Trezorerie, pentru finanțarea unor lucrări de anvergură în oraș. Cele mai importante proiecte sunt reabilitarea Bulevardului, cu întreaga zonă din proximitatea Gării de Sud, și a străzii Mihai Bravu. 

„Avem posibilitatea să ne împrumutăm la Trezorerie fără dobândă. Bulevardul Independenţei va intra într-o lucrare mare de investiţii, care include toată zona din dreptul Gării de Sud, cu giratoriul şi staţiile de autobuze şi troleibuze, şi tot tronsonul, până la Poştă.

Probabil că foarte rapid vom reuşi să intrăm în refacere la nivel de iluminat, exact cum este la trecerea de pietoni de la Conpet, unde este un sistem pe led-uri, pe care vrem să-l extindem pe tot bulevardul, până la Poştă”, a declarat primarul Andrei Volosevici, luni, în cadrul unei conferințe de presă.

În ceea ce privește strada Mihai Bravu, se are în vedere scoaterea șinelor de tramvai rămase și modernizarea străzii.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, primarul Andrei Volosevici a făcut dezvăluiri despre activitatea Rosal în Ploiești.

Primarul a explicat că operatorul de salubritate nu-și îndepliniește obligațiile din contract și nu onorează comenzile primite pentru curățenia căilor publice, deși Primăria Ploiești are alocați suficienți bani pentru a plăti acest serviciu.

VEZI înregistrarea integrală a conferinței de presă:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here