fbpx
miercuri, iunie 12, 2024
spot_img

VIDEO. Primăria Ploiești va prelungi contractul cu Veolia Energie

Citește Și

- Reclamă -

Primăria Ploiești va prelungi contractul cu Veolia Energie! Primarul Adrian Dobre a anunțat luni, 1 aprilie, că în cadrul unei ședințe la care au participat reprezentanți ai Veolia, dar și ai Consiliului Județean Prahova s-a ajuns la o înțelegere în ceea ce privește prelungirea contractului pentru termie.

Contractul se va prelungi pentru o perioadă de trei ani. În momentul de față, tariful stabilit va fi unul la care pentru cetățeni nu va exista nicio modificare, spune primarul Dobre, adică 237 lei, plus TVA și că primăria va acorda subvenție astfel încât ploieștenii să nu plătească mai mult.

- Reclamă -

Adrian Dobre mai spune că există o perioadă de șase luni în care va trebui să fie puse la punct toate procedurile cu cei de la Veolia și că prețul nu se va modifica, atâta timp cât PSD, la nivel național, nu va aduce modificări cu privire la prețul reglementat pentru populație și la metoda de stabilire a tarifului.

De asemenea, primarul a mai declarat că în perioada următoare vor fi făcute investiții atât la centrala termică, dar și la rețeaua de distribuție, lucru foarte important pentru menținerea unui tarif normal dar și ținând cont de faptul că actuala centrală nu mai are o durată de viață foarte mare. Totodată, Dobre spune că investițiile depind și de preluarea centralei și de condițiile de preluare, terenul respectiv să nu fie grevat de sarcini, iar dacă totul va fi în regulă vor putea fi accesate fonduri guvernamentale și europene pentru investiții.

Vezi mai jos declarația video a primarului Adrian Dobre:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. O solutie tilhareasca si imbecila . Primarul s-a sters la fund cu opiniile cetatenilor exprimate in sala in care s-a intilnit cu ei pe aceaxsta tema . Stimabile primar , nu esti liberal esti psd-ist . Asta dovedeste actiunile dumitale ca primar .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Diana Șoșoacă în ambulanță. Spune că a fost bătută de jandarmi

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a fost bătută de jandarmii care asigurau paza la o clădire unde erau depozitați...