fbpx
duminică, aprilie 14, 2024
spot_img

VIDEO Primarii ”penali” ai Prahovei

Citește Și

- Reclamă -

Nouă primari din Prahova au avut probleme penale în acest mandat. Separat de aceștia, și alți edili sau membrii importanți ai lumii politice din județ au avut de dat explicații în fața procurorilor. Unii au fost condamnați, fiind oficial ”penali”, alții au scăpat de pedepse, iar alții așteaptă decizii din partea instanțelor.

Despre aceste cazuri au discutat jurnaliștii Mihaela Constantin și Cătălin Stavri într-un talk show Incomod, numit ”Primarii penali ai Prahovei”.

Primarii cu probleme penale sunt: Marin Voicu (Ciorani) – trimis în judecată pentru fraudarea alegerilor din 2020, Dumitru Tîrlea (Lapoș) – condamnat definitiv după ce a condus băut, Radu Ion (Bălțești) – în prezent în arest la domiciliu, acuzat că a delapidat primăria, Bogdan Davidescu (Șotrile) – condamnat pentru pornografie infantilă, Mihai Alionte (Podenii Noi) – condamnat după ce a bătut un polițist local, Nicolae Marius Sora (Gura Vadului) – dosarul Ferma Dacilor, în care edilul este cercetat, Valentin Stan (Colceag) – în control judiciar, Petre Stan (Cărbunești) – a demisionat în mijlocul unor suspiciuni legate de gestionarea finanțării unei grădinițe, Alin Moldoveanu (Câmpina) – condamnat cu amânarea executării pedepsei. La listă se mai adaugă Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, aflat sub control judiciar și cu interzicerea exercitării funcției, Mircea Roșca, deputat și lider PNL Prahova, care a scăpat de executarea pedepsei prin prescrierea faptelor, fostul primar al Câmpinei, Horia Tiseanu, de asemenea a scăpat de proces prin prescrierea faptelor, dar și Dragoș Măchițescu, fost consilier local PNL și actual director al SGU Ploiești, care a fost condamnat în trecut pentru complicitate la tâlhărie.

- Reclamă -

Iată emisiunea în care cei doi jurnaliști Incomod au făcut o radiografie a politicienilor prahoveni cu probleme penale:

Urmărește-ne pe Youtube: https://www.youtube.com/@ZiarulIncomod/videos

Urmărește-ne pe Whatsapp

Urmărește-ne pe canalul de Telegram: t.me/ziarulincomod

- Reclamă -

Urmărește-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/ZiarulIncomod

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO 2 morți și 9 asistați medical în urma unui incendiu

Doi oameni au murit, iar alți 9, printre care și un copil, primesc îngrijiri medicale în urma unui incendiu...
Sari la conținut