Primarul Adrian Dobre spune că municipalitatea a început să strângă semnături pentru rezilierea contractului cu Rosal în ceea ce privește colectarea deșeurilor menajere. Însă, edilul șef acuză că Uniunea Asociaților de Proprietari nu dorește să ajute municipalitatea în acest demers.

Primarul Adrian Dobre a declarat marți, 8 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă, că Uniunea Asociaților de Proprietari “s-a opus și a transmis milioane de mesaje către președinții asociațiilor de proprietari să nu participe la strângerea de semnături, de parcă acest lucru îl fac pentru primărie, nu pentru buna activitate din municipalitate, pentru salubritate”, a spus edilul.

Primarul Dobre a spus că semnăturile se strâng la ora actuală prin asociațiile de proprietari care nu sunt membre UAP și prin punctele pe care le au la sediile instituțiilor din subordinea municipalității, dar și la intrarea primăriei.

Edilul spune că semnăturile se strâng pentru a demonstra că oamenii sunt nemulțumiți de serviciul de colectare a deșeurilor, care se realizează în baza contractului încheiat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Prahova cu operatorul Rosal.

Vezi mai jos declarația primarului Adrian Dobre despre acest subiect:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here