fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

VIDEO. Primarul Adrian Dobre, atac la adresa Veolia și la PSD-ALDE

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Primarul Ploieștiului Adrian Dobre a organizat joi, 4 octombrie, o conferință de presă în cadrul căreia a atacat societatea Veolia, spunând că dorește că majoreze nejustificat tariful la termie, pentru a-și acoperi pierderile, în detrimentul ploieștenilor.

Adrian Dobre a atacat Veolia și a spus că investițiile făcute de companie nu au dus la creșterea eficienței sistemului dat în concesiune, cel de termie, ci sunt făcute în zona producerii de energie electrică. Mai mult decât atât, primarul Dobre acuză că Veolia a forțat sistemul pentru a se produce cât mai multă energie electrică, în detrimentul energiei termice. Adrian Dobre spune că interesul Veolia asupra sistemului electric este cel de a obține bonusul de cogenerare, susținut de către Statul Român. În aceste condiții, primarul spune că este inacceptabil ca tariful să crească atât de mult, nefiind în interesul cetățenilor.

- Reclamă -

Totodată, edilul-șef a atacat dur și coaliția PSD-ALDE care a inițiat un proiect de hotărâre în Consiliul Local de reluare a negocierilor cu Veolia Energia, care se va dezbate în cadrul unei ședințe extraordinare de astăzi. Adrian Dobre spune că este surprins că se dorește reluarea negocierilor, fiind vorba de o societate comercială care vrea să își acopere pierderi mari prin creșterea nejustificată a tarifului aplicat ploieștenilor. Primarul Adrian Dobre susține că PSD și ALDE reprezintă interesele unei societăți private, în loc să-l susțină pe cel al ploieștenilor.

Vezi mai jos video cu declarațiile primarului:

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img