fbpx
miercuri, mai 31, 2023

VIDEO. Primarul Adrian Dobre cere demisia conducerii RASP pentru lipsa de reacție în problema apei nepotabile

Citește Și

- Advertisement -

Primarul Adrian Dobre spune că va cere demisia întregului Consiliu de Administrație al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, dar și a directorilor RASP, pentru lipsa de reacție în problema apei nepotabile din Ploiești! Mai mult decât atât, Dobre spune că primul ploieștean care a sunat la dispeceratul primăriei pentru a reclama problema la apă a fost chiar președintele Consiliului de Administrație de la RASP, Gheorghe Ristulescu, care ar fi trebuit să ia măsuri urgente, în loc să sune la primărie.

Adrian Dobre spune că reprezentanții Apa Nova știau de avarie mai devreme de ora 09.00, când a fost sesizată primăria, dar că prin contractul încheiat în anul 2000 Apa Nova nu are obligația de a sesiza autoritățile în cazul unei astfel de avarii. Prin urmare, a solicitat RASP-ului, biroului care se ocupă de monitorizarea asociațiilor de proprietari și administratorului public să fie schimbată procedura în astfel de cazuri.

- Advertisement -

Totodată, edilul-șef spune că cea mai mare surpriză a avut-o în momentul în care a aflat că primul ploieștean care a sunat la primărie pentru a sesiza problema a fost chiar președintele CA-ului de la RASP, Gheorghe Ristulescu, „uitând să spună că e poate cea mai importantă autoritate care ar fi trebuit să vină și să ia măsuri”.

„Președintele CA-ului de la RASP dă telefon la dispeceratul primăriei, când el era cel mai în măsură să vină și să se adreseze RASP-ului pentru a demara o serie de proceduri și de măsuri, lucru care nu s-a întâmplat. RASP nu a avut nicio reacție, în condițiile în care monitorizează contractul cu Apa Nova”, a declarat Adrian Dobre.

Primarul a declarat marți, 12 februarie, în cadrul unei conferințe de presă, că va transmite acest lucru Consiliului Local și că va solicita demisia lui Ristulescu, al Consiliului de Administrație și al conducerii RASP pentru lipsa de reacție în momentul în care a șesime din oraș a rămas fără apă potabilă.

- Advertisement -

Vezi mai jos declarația integrală a primarului Adrian Dobre:

Primarul Adrian Dobre cere demisia conducerii RASP pentru lipsa de reacție în problema apei potabile

Posted by Ziarul Incomod on Tuesday, February 12, 2019

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Greva profesorilor: Sindicatele au respins oferta Guvernului

Sindicaliștii din Educație au respins oferta Guvernului, de mărire a salariului cu 1.000 de lei brut pentru profesori și...

Mai Multe Articole Ca Acesta