fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

VIDEO. Primarul Adrian Dobre critică managementul Societății de Gospodărire Urbană

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Angajații Societății de Gospodărire Urbană au protestat marți, 30 octombrie, după ce din nou nu și-au primit salariile! Primarul Adrian Dobre a declarat în cadrul unei conferințe de presă că municipalitatea a virat banii către SGU și a acuzat conducerea societății că nu manageriază corespunzător activitatea.

Primarul Adrian Dobre a declarat astăzi că municipalitatea este cu plățile la zi și că mai există o singură factură în primărie, cu termen de plată 18 noiembrie, care va fi achitată cel târziu săptămâna viitoare. Edilul a criticat conducerea societății, referindu-se deopotrivă la management, Consiliu de Administrație și Adunarea Generală a Acționarilor, spunând că nu a văzut măsuri clare de redresare a SGU din partea acestora. Totodată, edilul a subliniat că SGU are un contract pe 49 de ani prin care lunar încasează bani de la municipalitate pentru serviciile prestate, venit care se adaugă la încasările de la cimitire și de la parcări, bani despre care spune că sunt suficienți pentru redresarea societății. Adrian Dobre spune însă că una dintre probleme este și aceea a angajaților neproductivi, întrucât SGU are aproximativ 600 de salariați din care doar 250 lucrează propriu-zis în producție.

- Reclamă -

Pentru parcări și cimitire SGU plătește către primărie o redevență anuală de 2.000 de euro, dar primarul susține că suma ar putea fi încasată de SGU într-o singură zi, din parcări, explicând că sunt 1.800 de locuri de parcare în oraș și că 4-5 ore pe zi, în medie, acestea sunt ocupate, la un tarif de 2 lei pe oră. În schimb, primarul spune că SGU încasează din parcări și blocări de roți până în 200.000 lei lunar, sumă care i se pare insuficientă.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img