fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

VIDEO. Primarul Adrian Dobre despre activitatea SGU: „o să crape clădirea aia monument de la prea multe birouri. Nu ăsta este management, asta este o bășcălie”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Primarul Adrian Dobre spune că trebuie luate măsuri la Societatea de Gospodărire Urbană și la Transport Călători Express pentru ca cele două societăți să funcționeze în parametri cât de cât normali. Edilul-șef a criticat cele două societăți, cu precădere SGU Ploiești, unde spune că trebuie verificat dacă nu cumva sunt prea mulți angajați sau dacă aceștia ar trebui redistribuiți, existând posibilitatea să fie prea mulți salariați TESA.

Primarul Dobre spune că datoriile pe care SGU și TCE le au la ora actuală provin și din cauza unor decizii trecute care au afectat foarte mult activitatea celor două societăți, dar că sunt o serie de lucruri care trebuie reglementate și în prezent. Se vorbește inclusiv despre restructurări la ambele societăți, iar în acest sens se va face o analiză economico-financiară, demers care se află în etapa finală de pregătire a documentației și de scoatere la licitație. Potrivit unui calcul sumar, la SGU sunt angajați aproximativ 250 de oameni la birouri, care fac parte din TESA.

- Reclamă -

„Consider că anumite societăți ar trebui să își desfășoare mult mai bine activitatea și să se vadă mult mai bine activitatea pe care o au, în funcție de banii pe care îi primesc de la primărie. Faptul că sunt 600 de angajați (n.r.: la SGU), nu mă întrebați pe mine personal dacă sunt mulți sau puțini. Numai o firmă specializată poate să vină să ne spună lucrul acesta. S-ar putea să fie prea mulți într-un departament și poate prea puțini în alt departament. Poate e nevoie de mai mulți oameni în teren, de exemplu la SGU ca să vedem mult mai multe lucruri frumoase în orașul acesta și poate mai puțini oameni la birou. Așa cum am spus-o de fiecare dată, cred că într-o zi o să crape clădirea aia monument de la prea multe birouri. Va trebui analizat de o firmă specializată. De ce nu avem 300 de oameni în teren? Că poate acolo s-ar vedea eficiența, nu să luăm oamenii de la cimitire, unde activitatea se autofinanțează, prin acele taxe plătite de cetățeni pentru locurile de veci pe care le au și să-i ducem la spațiile verzi pentru că acolo poți factura către primărie, dar lași în paragină cimitirele. Nu ăsta este management, asta este o bășcălie și o păcăleală”, a spus primarul Adrian Dobre în cadrul unei conferințe de presă.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img